От 4 години фолк певицата Бони е сериозно обвързана за богат ливанец, за когото дори има намерение да се омъжи.

В новия брой на списание Story фолк певицата разкрива, че отношенията им са доста сложни, тъй като той иска нещо от нея, което тя не е готова да му даде - да намали до минимум участията си в нощните клубове.

В неочакван обрат обаче темата поема в съвсем различна посока. За първи път новата половинка на Бони - бизнесменът Раби, дава интервю, в което споделя и своята гледна точка за връзката им.



А именно, че ливанецът иска Бони за своя съпруга, а думите й за натиск от негова страна и различно виждане за бъдещето й, определя като недоразумение.

"Бони по принцип е малко импулсивна. Говори някакви неща, после съжалява, че ги е казала. Нещата не стоят точно така. В една сериозна връзка, ако двама човека се обичат, няма начин да няма търкания. Ние се ревнуваме, защото се обичаме. Знаете ли, аз за първи път давам интервю. Бизнесмен съм и при нас нещата не са като в шоубизнеса", споделя Раби.

"Аз никога не съм имал проблем тя да пее, даже нееднократно аз съм я карал на работа. Просто според мен тя е на такова ниво, че трябва повече да подбира ангажиментите си, да не ходи по участия навсякъде и на всяка цена, трябва да държи някакво ниво. Но това е мое мнение, аз само го казвам", допълва още любимият на Бони.