Няколко дни след премиерата на новата си песен „Заведи ме там", Бони реши да провокира своите почитатели.

За тази цел тя и екипът и стартират игра, в която всеки може да се включи, без ограничение във възрастта. Обещаните награди са много.

„Скъпи приятели, след премиерата на „Заведи ме там“ получавам непрекъснато клипчета от вас, на които пеете и танцувате. Затова реших да направя игра, в която всеки може да се включи и да спечели интересни награди.

Нека всеки, които желае, да изпрати свое клипче на boni_official@abv.bg, вайбър на служебния телефон или месинджър как пее или танцува на последната ми песен.

Всички видеа ще качим в моя официален youtube канал BONI (OFFICIAL), където може да се абонирате и да следите какво правя. Нека заедно се забавляваме и да покажем на обществото колко талантливи хора има в страната ни. Бъдете иновативни!

Ще очаквам вашите видеа с голям интерес. Няма ограничение във възраст и наградите ще са съобразени с вашите години. Десет уникални подаръка очакват да бъдат пратени към най-добрите, а един от вас ще има възможността за среща, обяд и ще го заведа, където най-обича“ - написа тя в официалната си страница.