"Drink and Drive" на Борис Дали ще излезе до броени дни.

Видеоклипът към песента в момента се монтира и премиерата се очаква с нетърпение от феновете на изпълнителя, пише signal.bg.

"Това е най-забавният клип, който съм снимал досега, защото участниците в него са такива, каквито са и в живота. Клипът е много идиотски, с някакви дрехи сме от комунизма, от 82-83 година. Аз съм шофьор - с дънки, загащени много високо, плетени обувки, бели чорапи и карам една разбита "чавдарка" от 61-ва година. Много е забавно, играем някакви идиотски роли всичките" - разказва певецът пред "Планета".

"Появява се една готина мацка, която е дъщеря на попа на селото. Има закачки между нас, бъзици, майтапи. След това попът ме гони, не дава неговата дъщеря да отиде с шофьора. Аз обаче заспивам и си представям, че съм кмет на селото и тогава вече попът блъска дъщеря му към мене. Общо взето е забавно" - казва с усмивка изпълнителят, който с удоволствие се впуска в комедийната роля.

"Интересно е, че няма кадри как пея. Целият клип минава като филмче, това е по-различното от нещата, които съм правил досега" - пояснява още той.

Режисьор на лентата е Николай Нанков. Композитор на песента е Цветан Спасов, а текстописец - Росен Димитров.

По време на снимките дошъл и режисьорът Николай Скерлев, с когото Борис Дали е снимал почти всички свои клипове. Той също се включил спонтанно в снимачния процес и заснел един от табаните. "Гледах, че много се разбират и много се зарадвах на това нещо" - споделя певецът наблюденията си за взаимоотношенията между двамата топ режисьори.