Бориса Тютюнджиева отново си позволи да открехне завесата на странната си връзка с Андрей Арнаудов, съобщи hotarena.net.

След като се появиха слухове, че двамата са разделени, моделката не само не пожела да ги опровергае, но и наля още масло в огъня.

„Само онзи отгоре решава кой с кого да бъде, не обичам да му се меся. Само приемам и продължавам. На мнение съм, че единствената връзка, която трае вечно, е тази със самите нас.“ Така Бориса отговаря на въпроса дали все още са заедно с Андрей, с което още повече събуди съмнения за раздяла.



В интервю за „Блясък“ Тютюнджиева намеква, че с Арнаудов винаги са имали отворена връзка, тъй като самата тя не е от ревнивите. Моделката отговаря, че всеки е свободен да прави каквото си иска, и никой не може да забрани на другия.



„Далеч съм от мисълта, че мъжете могат да бъдат завинаги моногамни. Нямам проблем с това. Вече не съм на 18, за да вярвам, че никой не прави грешки. Аз изисквам свобода и давам свобода. Научила съм се да обичам, без да притежавам, защото притежанието убива любовта“, философства Бориса.



„Позволявам на живота да следва естествения си ход – срещи, раздели, промени. Радвам се на всеки човек, който влиза в живота ми и оставя следа в него“, заключва Тютюнджиева, с което отново намеква за раздяла с Андрей.