Доскорошният мъж на Деси Зидарова Михаил Младжов, е гадже с манекенката Бориса Тютюнджиева.

Връзката на скандалния наркобос с красавицата е факт от повече от месец, твърдят достоверни източници. В момента тече бракоразводното дело на Младжов с актрисата от „Хотел България", което тя упорито криеше, докато съпругът й не проговори и не каза, че вече не иска да го свързват по никакъв начин с нея.

Деси до последно не вярвала, че мъжът й ще я зареже, но след като станало ясно, че той си е намерил вече и любовница, се примирила, че бракът й е неспасяем. Тя била толкова отчаяна, че остава сама и без финансова подкрепа, че мислела да се възползва от влизането на Бориса в „Къртицата", за да си върне Михаил.

*Бориса

Припомняне, че Младжов бе арестуван миналото лято с 200 грама кокаин на магистрала „Тракия" след анонимен сигнал, че пренася дрога с колата си. За параван наркопласьорът използвал 3 деца - двете на Деси Зидарова от връзката й с Веселин Янев и собственото му от предишен брак. Тогава Зидарова се оправда, че не знаела с какво се занимава съпругът й. Според слуховете обаче именно манекенката подала сигнала в полицията, бясна от скорошна изневяра на любимия си.

*Деси и Михаил

След този случай бившият съпруг на Деси - Весо Парцала, се закани да й забрани да вижда децата, тъй като след развода те живеят при него. Някогашният сикаджия също има доста съмнителна репутация. Бизнесът на Парцала се състоеше в няколко заведения в столицата и автокъща, но неофициално се знае, че Веселин е движил целия бизнес с крадени коли на Красимир Маринов - Големия Маргин. Янев беше и сред заподозрените за поръчител на тежкия побой над Деси Зидарова през 2009 г., след като се разведоха и актрисата започна връзка със сина на алкохолния бос Миньо Стайков - Стайко Стайков.

От друга страна Тютюнджиева също не се слави с добра репутация. Мълвата я е свързвала с редица спортисти и бизнесмени, а буквално преди дни тя си призна, че наистина е имала кратка афера с Ники Михайлов от времето, когато официално е бил с плеймейтката Николета Лозанова. Бориса често вилнее в нощните клубове в мъжки компании и се забърква в различни скандали. От следващия месец обаче ще можем да видим моделката в различна светлина, защото ще участва в риалитито „Къртицата". Там тя ще се преборва с най-големите си страхове и ще доказва, че е повече от празноглава манекенка, пише ''Всеки ден''.