Нова информация по случая със задържания Михаил Младжов, който е съпруг на манекенката Деси Зидарова, разкриха разследващите.

Според тях мъжът е част от разбитата банда „Недосегаемите 3”, ръководена от Гембъла, пише novini.bg

Светослав Стамов – Гембъла и доверените му са спецове в източването на ДДС от държавата чрез кухи фирми, регистрирани на името на цигани. Полицията разполага с данни, че Младжов е съпричастен и към тази група.

Замесените в аферата бяха зрелищно арестувани при акция на антимафиотите на 6 декември 2011 година, по обвинение, че е рекетирала търговци на месо.

Делото още не е започнало, но Гембъла и приближените му Борис Христов – Ави, Стефан Киров – Купъра, са още с белезниците и очакват развръзката. Счита се, престъпленията са се вършили с покровителството на висаджийския бос Христофорос Аманатидис – Таки.

Михаил Младжов беше хванат с дрога на 1 август след проверка на автомобила му на магистрала „Тракия”. Кокаинът е бил скрит в кутия от парфюм, увита в тъмна хартиена торба.

Тя пък била напъхана в джантата на резервната гума на лъскавото немско возило, с което мъжът се запътил в неизвестна посока извън София.