След като мълвата за раздялата на Брад и Анджелина става все по-упорита с всеки изминал ден, се заговори и че изневяра е причината за по-обтегнатите отношения в двойката.

И то не на актьора, а на майката на шестте му деца.

През 2011 г. Анджелина реши да мине от другата страна на камерата и започна да режисира.

Първият й филм, посветен на гражданската война в Босна - By the land of blood and honey, беше номиниран за престижната награда „Златен глобус“ за най-добър чуждоезичен филм. Скоро след това тя седна на режисьорския стол на филма Unbroken – история за Втората световна война и героя Луи Замперини - бивша олимпийска звезда, оцелял в самолетна катастрофа в морето и прекарал 2 години в японски затвор.

За главната роля бе избран младият актьор Джак О`Конъл – хубавец и бунтар. И веднага в медиите плъзнаха слухове, че между него и Анджелина има нещо много повече от професионални отношения. Самият Джак подклади допълнително спекулациите, заявявайки, че Анджи е уникален човек и той дължи доброто си представяне в лентата именно на нея. Според младока холивудската красавица дори му помогнала да излезе от тежко депресивно състояние, породено от опасенията му, че няма да се справи със сложния образ, който трябва да изиграе. „Тя е много, много специална“, обяви Джак.

*Джак и Андежлина



Явно всички тези откровения в комбинация с папарашките кадри от снимачната площадка, показващи интимни моменти между Анджи и Джак, са дошли в повече на Брад и той се е притеснил, че ще бъде изместен от младока. Още повече, че неговите отношения с Анджелина започнаха точно по същия начин – на снимачната площадка на екшъна Mr&Mrs Smith през 2005-а, когато Брад все още бе женен за Дженифър Анистън, а Анджи тъкмо бе приключила втория си развод с актьора Били Боб Торнтън.

Накратко – според източници, всичко това е накарало Брад да преосмисли позицията си и да постави ултиматум на Джоли за брак. След което те се ожениха, но явно Анджи не е била истински щастлива, че се изправя пред олтара за пореден път, пише bliasak.bg.