Дългоочакваната сватба на Брад Пит и Анджелина Джоли най-вероятно ще се състои този уикенд, съобщиха американски медии.

Те организират семейно парти във френския си дом, като сред гостите ще бъдат майката и бащата на Брад – Джейн и Бил.

Макар че привидният повод е 50-годишнината от сватбата на родителите на актьора, свидетели на организацията на партито твърдят, че подготовката е подозрително сериозна и е "истинска лудница".

Източник посочва пред в. Sun: "Брад намина да нагледа как вървят нещата и сега вече всички са тук. Уж партито е за празника на Джейн и Бил, но според някои има и друг повод. Дори частният бижутер на Анджи (Робърт Прокоп) е тук."

Двойката, която се срещна на снимачната площадка на "Г-н и г-жа Смит" през 2005 г. и има шест деца, обяви годежа си през април.

Плановете им за сватбата включват скромна церемония в шатото им в Южна Франция. Не повече от 20 души ще бъдат поканени, сред тях обаче задължително ще бъде Джордж Клуни, който е добър приятел с Брад, пишат от inews.bg.

Тези дни 48-годишният актьор подари на 11 години по-младата си годеница часовник за 250 000 лири.

В същото време изглежда сякаш облаци се струпват на любовния небослкон на бившата съпруга на Брад, Дженифър Анистън, и приятеля ѝ Джъстин Теру. Очакваше се двамата да се оженят това лято, но в последните дни се появи информация, че връзката им буксува. Може би, за да разсее слуховете, Теру се появи на снимачната площадка на новия филм с Дженифър.