Анджелина Джоли явно отново е решила да си поиграе с търпението на възлюбения си Брад Пит. Според последната клюка около най-популярната двойка актрисата заплашила мъжа си, че ако не се ожени за нея до 4-и юни, ще го напусне, предава "Блясък".

Датата, която Анджелина Джоли е избрала, съвсем не е случайна. Именно тогава тя навършва 35 години. „Случайно дочух разговор между Анджи и Брад Пит, който двамата водеха по телефона“, разказал човек от снимачния екип на най-новия филм на актрисата - „Туристът“. „В един момент се шокирах, когато тя му каза, че е по-добре да се ожени за нея преди рождения й ден, който е на 4-и юни. Естествено това не беше сериозен ултиматум, тъй като тя го каза с широка усмивка.“

Според последните слухове именно Анджелина Джоли е била тази, която е предложила брак на Брад Пит. „Анджи отново се влюби в Брад, затова и си промени мнението относно брака. Единственото нещо, което й остана, беше да сподели това и с него“, разказал приятел на двойката. Клюката гласи, че актьорите са се решили на брак, след като децата им не спирали да ги умоляват да ги видят пред олтара.