Премиерата на филма The Lost City Of Z в Лос Анджелис събра куп известни личности, но изненадата на червения килим бе присъствието на Брад Пит.

53-годишният актьор, който е в процес на развод с Анджелина Джоли, рядко се появява на подобни събития. Той изглеждаше доста състарен, но със сигурност все така сексапилен.

По червения килим минаха и други двама сексапилни актьори, които участват с главни роли в лентата – Чарли Хънам и Робърт Патинсън. Откакто разбрахме, че двамата изобщо не са си говорили по време на снимките на лентата, ни е изключително любоьпитно да наблюдаваме любезните им сега усмивки на официалните събития.

Първоначално именно Брад Пит трябваше да играе ролята на изследователя Пърси Фосет, но се отказа, заради други ангажименти и натоварената си програма.

След това Бенедикт Къмбърбач трябваше да изиграе ролята, но и той се оттегли, за да отиде тя в крайна сметка при Чарли Хънам. Брад Пит обаче не се отказа напълно от проекта и остана ангажиран с него, но в качеството си на продуцент с компанията си Plan B. И именно като такъв сега мина по червения килим в Холивуд.