Брайън Адамс ще композира мюзикъл по култовия филм "Хубава жена" от 1990 година, предадоха световните информационни агенции. Музикалната версия на популярната лента с участието на Джулия Робъртс и Ричард Гиър, е в процес на разработка от миналата година под зоркото око на оригиналния режисьор Гари Маршал, който помага за сценичната адаптация на сюжета.

Преди дни Маршал разкри пред американските медии актуална информация за работния процес, споделяйки, че за целта е наел най-добрите професионалисти от музикалния бизнес и бродуейските представления.

“Музиката ще бъде написана от Брайън Адамс и неговия партньор Джим Валънс, така че изобщо не се съмнявам в крайния резултат. Брайън е много добър и успешен композитор”, заяви Маршал.



Знаменитият режисьор е работил с канадския музикант и преди по саундтрака на филма “Mother’s Day”. Той разкри още, че вече е говорил с Джулия Робъртс и тя е потвърдила, че ще присъства на премиерата на мюзикъла. Преди това обаче канадската легенда ще трябва да завърши светновното си турне “Get Up!”, което ще премине и през София на 11 октомври в Арена Армеец. Пред българските си фенове Адамс ще представи сетлиста с най-големите си хитове – “Summer of 69”, “Run To You”, “Everything I Do (I Do It For You)”, “Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved A Woman”, “The Only Thing That Looks Good On Me Is You” и много други.

Звездата ще пристигне в България с 12 тира техника и екип от най-добрите професионалисти в областта, за да може българските му фенове да се насладят на перфектно качество на звука и визията. Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver