След като гръмна новината, че R&B певицата Лейди Би е бременна, снощи феновете й имаха възможността да видят изпълнителката на живо. Лейди Би бе специален гост на традиционно черно парти в известно столично заведение.

Певицата е бременна в 5-ия месец. Изпълнителката сподели пред zvezdno.bg, че до 3-тия месец много й се е гадило от силни миризми, но сега вече проблемът е изчезнал. Лейди Би довери още, че хапва повече витамини, пие прясно мляко и набляга на спанака.

По изчисления тя е забременяла през ноември месец, а терминът й е на 20 август.

До тогава обаче певицата няма да седи  мирно. Въпреки факта, че е бременна, тя продължава да работи. След  един месец тя ще направи официална премиера на най-новата си песен „Приготви се" на звездна церемония в софийско заведение. Парчето е на български, като само припевът е на английски, пише blife.bg.

В новата й песен взима участие нейната приятелка и колежка - Цвети от Expose. Тя чула парчето и полудяла по него, като двете са сигурни, че „Приготви се" има потенциал да стане новия бг хит и да бъде на гребена на вълната на все по-развиващата се хубава българска авторска музика.