Издателката на списанието Ваня Ханджиева обещава да потопи всички гости в атмосферата на мюзикъла ''Бурлеска''. В този стил е снимана и самата сесия за корицата на броя, където Лейди Би се представя в една по-различна светлина,засената от Ивомир Пешев.

Лейди Би не се притеснява от голотата. Много често талантливата изпълнителка провокира със оскъдни тоалети и секс закачки феновете си на свои участия. Преди време тя разкри, че е щастливо влюбено в няколко години по-младото си гадже. "Времето ще покаже какво ще бъде по-нататък, но засега е супер" се бе похвалила тя за новата си любов. Според нея, мъжът трябва да бъде лишен от егоизъм и наглост в една връзка, пише blife.bg.

"Мъжът трябва да те обича истински, да те усеща, да се чувствате взаимно, да има тръпка, емоция, доверие, да липсва всякакъв егоизъм".

В изданието Лейди разкрива, че музиката ѝ помага да се справя с трудностите в живота, защото да бъде на сцена е нейният "професионален оргазъм".

Друго специално интервю в броя ще има с актьора Калин Сърменов (Милото от ''7 часа разлика''), който ще говори откровено за кариерата си, жените и секса.