Боряна Пантелеева, както е истинското име на Бриана, участва в кметските избори, но събра едва 0,53 процента от местния вот – сочат протоколите на ЦИК.

„Май за нея са гласували само роднините й” – коментират представянето на фолкаджийката местните жители.

Въпреки слабия си резултат Бриана дава със самочувствие интервю за „България днес”, в което твърди, че опонентите са я провалили на изборите със стари компромати.

„Подиграваха се, че човек от народа може да вземе властта” – споделя певицата.

„В попфолка всичко се върти около секса, любовта, закачката. Поднесени дори като скандал, те продават. В политиката нещата са много по-грозни и страшни. Там над всичко са заплахите, страхът, обидите и изнудването. Честно да ви кажа, радвам се, че не ми се наложи да ставам политик. За нежна жена като мен там би било много опасно” – разсъждава брюнетката, пише kliuki.bg.

„Някои си мислят, че се забърквам нарочно в скандали, но само аз и близките ми знаем как ми се отразиха те на личния живот, а аз имам право на такъв. Държа на човека, с когото съм в момента, затова не искам да правя грешни крачки. Решила съм да градя кариера само с качествата си, така че няма да ме видите в никакви известни кревати” – твърди Бриана.

Вижте фотогалерия:

Бриана сложи силикон

Бриана лъсна гола (18+)