Истински бунт сред зрителите предизвика отпадането на сноубордистката Сани Жекова от „Денсинг старс".

Още повече, че любимата на много българи шампионка си тръгна след пряка битка за оставане срещу Елена от „Биг Брадър", която бе върната по милост в шоуто, въпреки че никой от зрителите не желаеше нейното присъствие.

„Сани не трябваше да отпада", „Как може... Сани беше толкова добра", „Поредният абсурд", бяха само част от коментарите, които заваляха един след друг във „Фейсбук" страницата на танцовото шоу, след като стана ясно, че сладураната и партньорът й напускат надпреварата.



Много от феновете на предаването дори заподозряха манипулиран вот.

„Не мога да повярвам, че някой ще гласува за Елена, вместо за Сани, която е направила толкова много за България", коментираха зрители. Жекова изпадна в шок, след като чу „присъдата", че именно тя си тръгва. Изненадани бяха дори съдиите от журито, особено Алфредо Торес, който до последно подкрепяше представянето на сноубордистката.



„Сани мрази да губи и то малко преди финала! Много й стана тъжно и е разочарована, че така и не спечели подкрепата на публиката", коментират нейни близки.

Източници на „Всеки ден" разкриха, че зад гърба на Елена, която се прочу със своята изневяра пред камерите на „Биг Брадър", стоял мастит бизнесмен, който организирал десетки хора да пращат съобщения в нейна подкрепа.



Именно по този начин той успял да я върне и в шоуто, въпреки че никой не я искаше.

„Първо си тръгна, после се върна, при положение, че нито може да танцува, нито някой я иска! Каква е тази работа, явно някое богато гадже плаща", коментираха от екипа на предаването.