Кубрат Пулев и Дерек Чисора се сбиха дни преди големия бой между двамата в Хамбург. Британецът нарече нашия „лайно", а след това двамата се счепкаха здравата. Противниците се джафкат по медиите, откакто стана ясно, че ще има двубой помежду им, а с наближаването на срещата съвсем изтрещяха.

На пресконференцията вчера в Германия Чисора и Пулев опряха челата си, отправяйки типичните закани преди двубой. В един момент обаче съвсем неочаквано британецът хвана за главата българина и го дръпна брутално надолу. Кубрат реагира бързо и замахна към противника си, който зае отбранителна стойка. Двамата се замлатиха, но бързо бяха разтървани от присъстващите, пише "Всеки ден".

Часове по-рано британецът почна да лази по нервите на българина, като заяви: „Ще махна скучния източен робот Пулев, който по ирония на съдбата се нарича Кобра, от пътя си към световната титла. Колкото и да полираш едно лайно, то си остава лайно, а не злато. Пулев е лайно. В края на мача ще го оставя проснат на земята", закани се Чисора.

Двубоят между двамата е за европейската титла, а победителят ще бъде претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF), която в момента е притежание на Антони Джошуа. Кобрата обаче продължава да се точи на Владимир Кличко, до бой с когото се надява отново да се докопа, ако победи Чисора. Нашият загуби с нокаут от украинеца през ноември 2014 г.



Преди боя с Дерек Кобрата също отправи закани, които обаче са нищо в сравнение с тези на противника му. Пулев заяви, че Дерек няма акъл в главата и ще го изпразни като бутилка вода. Чепатият британски боксьор изобщо не се трогна от думите му, а продължи да го провокира по всевъзможни начини. От отбора на нашия „Зауерланд" вчера заявиха, че очакват всичко от Чисора.

„Досега направи какви ли не глупости, сигурно ще продължи", коментира големият бос Кале Зауерланд. Откачалката отговори на очакванията и едва не повали българина на земята вчера. Чисора се прочу с маймунджилъците си и на пресконференцията в София преди около месец. Тогава британецът тръгна да навира в гащите си българското знаме, но все пак прояви разум и се спря в последния момент.

Сн. Булфото