Звездата на българския бокс Кубрат Пулев ще се задоми преди един от най-големите мачове в кариерата си – този за световната титла.

Той и половинката му Андреа планират сватба за пролетта на следващата година. Новината призна самата фолк певица. Научихме от достоверни източници, че точната дата на церемонията ще е 27 април – само седмица след Великден, пише senzacia.net.

Пайнерката не пожела да разкрие официално датата на щастливото събитие или други подробности около него, но пък се разбраха подробности от нейни семейни приятели.

„Да, наистина с Кубрат плануваме сватба за пролетта на 2014 г. Отдавна мислим за това, но все не ни оставаше време да се заемем по-сериозно”, бе единственото, което каза певицата. Тя е с Кобрата повече от 7 години, припомнят запознати с връзката им.

Наскоро Кубрат и Андреа бяха на екзотична почивка, като фолкаджийката се похвали многократно във Фейсбук колко добре си изкарват и колко са щастливи. Догодина Андреа окончателно ще върже шампиона, а за бебе все още не се говори.

Междувременно тези дни Андреа и Цвети Янева намериха сили да преодолеят онова, което ги разделяше в последно време. Двете не бяха първи приятелки, дори в отношенията им имаше хлад, но сега са на път да се превърнат в дружки. Първата крачка направи Цвети. Тя твърдо защити колежката си от нападките, които й бяха отправени тези дни заради присъствието й на откриването на учебната година в столична гимназия. Хитовата певица се притече на помощ в момент, в който Андреа имаше най-голяма нужда от подкрепа.

Изгората на Кубрат Пулев изпадна в немилост в обществото, след като с Валери Божинов даде старт на учебните занятия в 138-мо СОУ. Двамата раздадоха енциклопедии на децата, но акцентът не падна върху благотворителната им дейност. Започна яростен дебат защо точно те са поканени за 15-и септември, те ли ще служат за пример на подрастващите.

Обвиненията бяха насочени основно към Андреа като представителка на фолк жанра, който от мнозина е смятан за упадъчен.

Напразно пайнерката се опита да се оправдае и да обясни, че е приела да участва с най-добри намерения. „Посещението ми имаше една единствена цел – да покаже на децата, че книгата не само е прозорец към света, а отъпкан път към бъдещето. Ако това наричате „лош пример”, тогава представям си какви са критериите ви за доброто”, заяви в свое обръщение Андреа. Тя бе категорична, че не „фолк певицата” е проблемът на българското образование.

*Цветелина и Андреа

В момент, когато всички бяха настръхнали срещу нея, най-неочаквано я защити Цветелина Янева. Изпълнителката застана твърдо на страната на колежката си, като написа в личния си профил във Фейсбук: „Андреа е много по-достойна за подражание от много други „морални” българи”.

Примерът на Цвети бе последван светкавично и от други певици. Най-яростна в защитата на Андреа бе Емилия, която постна цял ферман в социалната мрежа. И все пак повече вълнения предизвика позицията на Цвети.

В бранша се говори, че Андреа била изненадана и поласкана от жеста на Янева и го приела като подадена ръка. Тя също възнамерявала да направи нещо мило, та да могат окончателно да затоплят отношенията си.

Двете всъщност никога не са влизали директно в пререкания. Виновни за смразяването им са интригантите, които пускаха слухове, че Цвети пречела на изявите на Андреа по концертите на „Пайнер” – нещо, което изпълнителката на „За господина” нито е правила, нито е имала властта да направи.

Злите езици се опитваха да втълпят на приятелката на Кубрат Пулев и друго, че Янева няма добро мнение за певческите й възможности. Всъщност е точно обратното. Цветелина неведнъж е казвала, че Андреа определено има качества, щом като е толкова популярна сред феновете.