Уникални кандидати се явяват в риалитито на Слави Трифонов – „Добре дошъл в България“. Почти няма държава, която да не е показала свой представител в шоуто на Дългия. Всички признават, че обожават ракията, а най-лошо впечатление им правят дупките по улиците. Вече се откроиха някои колоритни образи, които ще ви представим сега.

Андрю Уилям Ричардс, от Уелс, дошъл у нас през 2005 година. Работел в Тенерифе, там се запознал с българи и му станало интересно. Признава, че има интерес към езиците и заради приключението идва в България, за да научи езика. Сега Андрю е женен и със съпругата му Илияна имат син. Преди водел английски баби и дядовци из Европа, сега бачкал като офис-сътрудник. За родното си място в Уелс разказва, че е малко селце от 9 къщи, 1 замък и 1 кръчма. След като училището било вече затворено, поради липсата на деца, ситуацията била „всички на кръчма”.

Според него най-хубавото на България е, че почти през ден има някакъв празник. Най-лошото, по думите му, пак са празниците, защото на тях много се охарчваш, а не като в Уелс, където на празник в заведенията те черпят. Особен страх Андрю има към имения си ден, за който бил предупреден от колегите, че „не се кани”. Затова и той предприел своевременни мерки – на Андреев ден да е в планината.

На кастинга се появи и сириецът Нидал Махмуд Кайсар. Той в момента е лична охрана на шейх в Испания. През 2003 г. с фолк певицата Емилия правят песен, която става хит. С чувсво за хумор каза, че се отказал от тази кариера, защото няма силикон. Преди три години решил да замине за Испания. Смятал да пее в заведения. В Испания обаче се запознал с арабски принц, който го наел за охрана. Освен че е едър, Нидал тренира джудо, карате, бойни изкуства. В Испания не може да ти дадат оръжие, обяснява Нидал: „То не е като България – „Дай ми пистолет” – Ето, всичко хубаво!”

Това са само двама от участниците, които най-вероятно ще видим и на финала.