Азис и Тони Стораро правят дуетна песен. "Да го правим тримата" е провокативното заглавие, на което са се спрели именитите изпълнители.

"Решението ни беше спонтанно. Ние сме си близки от много години. На времето дори ми се беше наложило да живея у тях. Това е една дълга история, която ще ви разкажа, когато гостувам" - започна Азис.


"На мен песента страшно много ми харесва, но аз вече не смея нищо да казвам за моите песни, защото хората не обичат явно човек да обяснява дали има хитово звучене. Ще остава те да го кажат. Казва се "Да го правим тримата". Аз писах текста, а Дали страшно много ми помогна. Тя помогна страшно много за текста. Да сме двама е страшно скучно в този век и затова решихме тримата. В текста се пее: "Ето ти мадама, хайде с тебе двама, да го правим тримата". В началото Тони леко се смути, защото и жена му беше там, но всички много го харесаха. Направихме записа преди 40-50 минути" - каза Азис за читателите на Signal.bg.

"Бърза е песента. Изцяло в стила на Тони Стораро. Няма нищо общо с моите песни. Парчето е кавър и разбира се правата са уредени" - допълни Азис.

"Песента е много комерсиална. Заложихме на бързия ритъм, купонджийския текст. Нещо комерсиално. Лично аз много се радвам на идеите на Азис. В началото му казах, че тези текстове не са за мен, но след като направих "2-те сладурани", а сега и "Да го правим тримата" става нещо жестоко /смее се/. Важно е песента да стане хит. Хората обичат такава провокация и затова избрахме такъв да бъде текстът" - заяви Тони Стораро.

източник: