„Веселата вдовица" Дарина Павлова наистина си живее добре.

Макар и трудно, тя бе разпозната да се налива с шампанско в компанията на шефката на БОК Стефка Костадинова в един от най-тузарските ресторанти на курорта Сен Тропе. Любимката на Силвио Берлускони обаче е направо неузнаваема след жестоките пластични операции, които е направила по цялото си тяло.

Госпожа Мулти бе една от първите жени в България, които си оправи хирургически всички зъби. Тя се появи за рождения ден на съпруга си Илия Павлов през 2000 година с чене, което струвало повече от 30 хиляди долара, пише ''Всеки ден''.

По това време такава бе цената на тристаен апартамент в София. Според запознати интервенциите по тялото й са десетки. Дарина си направила серия пластични операции - лифтинг, ботокс, хиалурон, силиконови устни. Говори се дори, че е платила скъпо и прескъпо, за да се подложи на последния писък в процедурите, борещи се със стареенето - златна решетка под кожата на лицето.

Тунингът обаче изглежда що-годе естествено само до време. Този път Мадам Мулти направо не прилича на себе си. На снимката Дарина Павлова е неузнаваема, превърнала се е в друг човек, категорични са познатите й. Лицето й толкова е изпънато от ботокс, та чак веждите й са станали триъгълни. Очите й са се изцъклили, а лицето й е замръзнало в една мимика - на почуда. По тази причина е спорно дали операцията на вдовицата е успешна, но поне едно е сигурно - бръчки няма. Кожата й е изгладена като с ютия.

А Дарина Павлова е доволна от постигнатите резултати, защото с огромен кеф разхожда новото си лице в баровския курорт. Необезпокоявана от никого, тя пие чаша след чаша луксозно шампанско в едно от най-скъпите заведения в Сен Тропе - „Шато де ла Месардиер". Само за да си резервираш там маса, трябва да се бръкнеш с 60 евро на човек. Цената обаче не била проблем, тъй като всичко било поето от любимия на Стефка Костадинова - Николай Попвасилев. Нощувките в курорта стрували около 800 евро на вечер.