Дарина Павлова успя да предизвика скандал дори и след края на участието си като жури в „България търси талант".

Вдовицата на боса на „Мултигруп" Илия Павлов разгневи зрителите на Би Ти Ви заради обещанието си да дари хонорара си от шоуто, което обаче така и не е изпълнила, пише ''Всеки ден''.

Още в началото на риалити формата феновете му бяха бесни, че именно милионерката Мадам Мулти е избрана от продуцента Слави Трифонов да прибере петцифрена сума. Според мълвата Дарина е получила 50 000 лева за ангажимента си. „Коя е тая, че да взима толкова пари, за да раздава оценки в ефир?! Тя няма никакъв талант!", беснееха зрителите.



Заради многобройните коментари по повод парите, които ще вземе, Дарина в крайна сметка обяви, че ще ги дари. Тя заяви, че каузата, на която ще предостави сумата, ще е свързана с талантливи деца, каквито с колегите й от риалити шоуто се опитват да намерят. До края на предаването тя уж трябваше да си избере фаворит и да каже кой ще получи хонорара й, но това така и не стана. Това се оказа много грешен ход от нейна страна и предизвика вълна от недоволство сред зрителите, които изригнаха срещу Дарина, а и срещу продуцента Слави.

„Излъгаха народа! Просто хвърлиха прах в очите на хората! Дарина, къде са парите? Пак ли говориш само празни приказки и измами народа? Слави да каже колко ти е хонорарът и кой в крайна сметка го взе. Иначе и той, и тя сте лъжци", недоволстват във фейсбук и в страницата на шоуто зрителите.