Това лято Дебора реши да се отдаде на романтика по гръцките острови.

Остров Миконос е предпочитана дестинация за певицата на “Ара мюзик“, заради райските плажове, коктейл баровете и нестихващия купон.

Космополитният живот и парти атмосфера са точно в стила на чернокосата красавица. Дебора се бе настанила в бутиков хотел и не пропусна възможността да обиколи модните витрини из центъра на Хора, известен като Малката Венеция.

“Обожавам шумните улички и среднощния купон, изпълнен с толкова много разнообразие и пищност“, споделя Дебора.

Дебора бе изненадана приятно от разходка с вертолет из най-романтичните и красиви острови в Егейско море. Певицата продължи своята почивка в Санторини в атмосферата на автентичен гръцки стил, съчетан с модерен лукс.



“Казват, че никъде другаде залезите не са така красиви, както на Санторини. Аз се убедих в това, гледката беше неописуема“, разказа Дебора.

В края на своята почивка певицата на “Твоя“ не пропусна да посети и любимия си бузуки бар „Полития“ в Солун. Изпълнителката отново бе в центъра на вниманието. Популярният гръцки певец Константинос Аргирос бе впечатлен от българската хубавица. По време на партито, той изненада публиката, като покани Дебора за дуетно изпълнение, съпроводено от звуците на автентично бузуки.