Представящият се за интелектуалец Любомир Милчев-Денди унизи жестоко двете Златки - Райкова и Димитрова, тази вечер.

По време на номинациите в Къщата на "Биг Брадър" с присъщия си цветист език той обясни, че възнамерява да ги посочи за изгонване, защото те се държат като "неодушевени предмети".

Определи ги като "парцали" и като ненужни вещи. Писателят изтъкна, че Златките имали някаква дълбока връзка с Изповедалнята в Къщата, откъдето непрекъснато мъкнели снимки на любимите си, за да изнасят интимния си живот на показ.

Реакцията на двете момичета беше различна. Русата Златка се кискаше през цялото време. Докато Черната Златка изслуша номинацията с ледена физиономия.

Биг Брадър запита Денди дали се е почувствал добре, след като е унизил публично две дами. Водещият Ники Кънчев също се възмути искрено от изказването на столичния бохем.

Гостите в студиото на живото предаване на "Биг Брадър" заклеймиха начина на говорене на Денди.

"Чудя се след поредния среднощен запой, ако не са тези две момичета, кой ще почисти кочината след съквартирантите", възмути се бившата жена на продуцента и водещ Иван Христов - Вихра.

"Този начин на говорене не подхожда на човек-интелектуалец, за какъвто се представя той (в което аз дълбоко се съмнявам)", каза от своя страна журналистката Кристина Патрашкова.

"Това е отвратителна и жестока обида", допълни тя.