Водещият на предаването по БНТ "Денис и приятели" Денис Ризов "захапа" ТВ-водещия Кеворк Кеворкян в предаването си. Той разказа, че е прочел статия в един вестник, в който пише журналистът Кеворк Кеворкян.

В статията водещият на "Всяка неделя" коментирал Лили Иванова и по-специално, че тя не трябвало да пее песента на "Ахат" "Черната овца". Според Кеворкян песента била по-подходяща за Леа Иванова.

Примата на българската естрада Лили Иванова направи кавър на песента на група "Ахат" "Черната овца", като я изпя за първи път на концерта си в зала "Арена Армеец" в София. Лили Иванова стана единствения български музикант, който успя да препълни залата, която събира над 15 хиляди.

"Не може човек, който е имал чалга радио, да се изказва за музика", коментираха от своя страна музикантите от група "Ахат", които бяха гости в студиото на Денис Ризов. Самият Денис е бас-китарист на рок-групата.

Водещият на "Денис и приятели" бе категоричен, че Кеворк Кеворкян не разбира от музика, а е много добър журналист и не му е работа да коментира Лили Иванова.

"Кеворк Кеворкян със сигурност не разбира нищо от музика, той е голям журналист, евалата на "Всяка неделя", макар че и той обира до чалгаджии заради рейтинга", каза Денис.

Денис Ризов разказа случка преди 20 г., в своя защита, че не плюе Кеворкян, без да го познава - през 1984-85 г., когато Кеворк Кеворкян издавал първата си книга, тормозил бащата на Денис да му я издаде.
След това през 88-а год. пролетта Кеворк снимал концерт на групата и поканил проф. Вучков, който ги оплюл в ефир. "Но след това станахме известни."

"По-късно видяхме във Варна на една книжарница книга на проф. Вучков и ние шестимата се изпикахме върху витрината на книгата. Но ние сме музиканти и правим такива работи", спомниха си още музикантите от "Ахат".

Според музикантите всеки може да пее каквото си иска, ако му харесва. "За всички нас е въпрос на чест Лили Иванова да изпее наша песен", категорични бяха музикантите от "Ахат".

Денис се обърна към Лили Иванова, "ако гледа предаването, смятам, че е голям артист и никой друг български артист не е напълнил така "Арена Армеец" с толкова много хора, както тя и да не обръща внимание на хора, които не разбират от музика и я плюят."

"Преди 2 г. ни се обадиха от обкръжението на Лили Иванова и ни казаха, че г-жо Иванова иска да изпее "Черната овца", защото се чувства така. Тогава тя имаше проблеми със своите автори и с песните, които са я направили известна и нейните автори. Затова Лили Иванова искаше да изпее песента", разказаха музикантите.

"Кеворк е добър журналист, има изтънчен език, но не му е работа да коментира музиката", заключи накрая водещият Денис Ризов.