Денис Ризов организира мащабен кастинг, за да си намери нова Котка.

Кандидатките трябва да отговарят на няколко условия. Разбира се, важно е да са красиви и млади и да обичат да се забавляват.

Едно от изискванията е да нямат силикон и да си падат по чалга, поне в известна степен.

Преднина в предпочитанията на журито ще имат хубавиците, които могат да ходят на палци, така че екипът призовава всички, танцували балет, да се пробват.

"Котката е една от емблемите на шоуто. И Виктория и Кристин, които изпълняваха тези роли в предишните сезони на предаването, се доказаха като любимки, както на зрителите, така и на целия ни екип. Двете бяха много различни една от друга и за новия сезон ние ще търсим момиче, което да е различно, интересно и да подхранва мъжкото въображение", каза бившият любим на Наталия Симеонова, Денис.

Заедно с издирването на Котка ще има кастинг и за други момичета, които искат да станат част от екипа на шоуто. Те също трябва да бъдат красиви, да обичат да се забавляват и да споделят освободения дух на предаването.

"Момичетата в шоуто ни са неизменна част от него. Освен че помагат по време на снимки, те неизбежно се превръщат в любимки на зрителите и на многобройните ни гости", допълни Ризов.

Така че ако искате да опитате късмета си, качвайте снимки в цял ръст ТУК. Екипът на шоуто ще се свърже с одобрените кандидатки и ще ги покани на специален кастинг през първата седмица на месец септември.