Spring Sensations Party събра едни от най-красивите топ модели на Playboy на сцената на Megami Club - Hotel Marinela. Невероятни цветни декори и шоколадови изкушения посрещнаха ВИП гостите на бутиковото събитие. Сякаш пренесени в пищните Версайски градини, красавиците излезнаха на сцената под музиката на Вивалди и „Пролет“ от цикъла му „Четирите годишни времена“, а спектакълът им отново беше грандиозен и разбира се, горещ!

Анна-Мария, Зори, Светлана и новите лица на Playboy Елеонора и Габи възхитиха гостите на партито с перфектните си тела, които спираха дъха под хореографията на Пепи Ялъмова. Облечени в еферни бели тоалети на Elena Atelier с пищни флорални корони, изработени лично от хореографа на събитието, моделите на Playboy направиха спектакъл, какъвто до сега не беше организиран.

По традиция партито беше по повод излизането на най-новия 186 брой на Мъжката Библия, в който отново са събрани поредица от любопитни разкази и интервюта, въртящи се около темата Sex in Space. На корицата изгрява горещата, но необятна като море Дениз Хайрула – първа подгласничка на Мис Плеймейт 2019 Жанета Осипова. Най-интересното около новия сезон на „Игра на тронове“, специално представяне на току що завършилия автосалон в Женева и цяло съзвездие от най-добрите автори на „Пощенска кутия за мръсни приказки“ са само незначителна част от многото четива в броя. С излизането на 12 април – Денят на космонавтиката - #186 на Playboy проследява, къде сериозно, къде на шега, начина, по който космосът повлиява на културата, модата и поп-арта в света. Броят беше представен с двете си лица, като голяма част от „обратната му страна“ е посветена на изключителния поп-арт артист Станислав Беловскси и последната му изложба „Няма причини да напускаме слънцето“.

Сред специалните гости на партито беше и една от най-популярните плеймейтки – Деси Димитрова. Младата авторка лично представи книгата си „Как да се сдобием с красиво тяло“, която за броени дни се превърна в тотален хит. И макар в момента книгата да се поръчва само онлайн, авторката признава, че първият тираж е вече изчерпан. „Не очаквах този успех! Радвам се, че книгата ми се прие така и ми предстои пускането на нов тираж“,споделя Деси.

За доброто настроение на всички гости се погрижиха водка Beluga, просеко Botega, уиски Gledfidich и вино Eнорама. Дамите получиха специални подаръци – козметични продукти за коса от луксозната марка Selective Professional, а сладките изкушения с вкус на водка Beluga и уиски Glenfidich бяха от изработени от шеф Радо Стамболов, шоколадовите зайчета - от Сладкарница ТЕА. Всички участнички получиха луксозни подаръци от Beauty Zone.