Сантра и Мако от звездното риалити CloseUp по телевизия The Voice са избрали да зарадват този уикенд феновете на Рафи Бохосян, които с вота си му осигуриха голямата победа в първото издание на X Factor в България.

В предаването Рафи ще разкаже трудно ли е да си звезда и бързо ли се свиква със статута и ангажиментите на популярна личност, ще покаже къде са преминали паметните за него пет месеца на риалитито.

Рафи ще обогати представата за себе си, като демонстрира и дарбата си на полиглот - звездата на X Factor ще говори на италиански, испански, английски и японски. Верен на своето призвание, младият певец ще пее за зрителите на Close Up, а изненадата ще е самия репертоар - японския вариант на "We are the champions" на Queen, както и хитове на Радо Шишарката, Милко Калайджиев и Тодор Колев.

Рафи ще бъде риалити-звездата на CloseUP по телевизия The Voice на 28 януари, събота от 19 часа и в неделя, 29 януари от 15 часа. Предаването ще бъде на разположение след 1 февруари на YouTube канала на The Voice.