Вечно усмихнатият Део няма търпение да си има свой наследник.

Блондинът признал пред свои приятели, че заедно с любимата му Мариана Станчева обмислят сериозно да станат родители, пише ''Всеки ден''.

Тв водещият, който е около 20 години по-стар от най-новата си изгора, от много време насам навива всички свои приятелки да му родят бебе, но те все не искат.

Именно отказът на Лора да създаде потомство с Део е била основната причина да се разделят. Тръпката на Део след раздялата му с щерката на Данчо Караджов - танцьорката Елена, също не пожелала да го дари с дете.



По всичко личи обаче, че 22-годишната мулатка Мариана е готова да зарадва половинката си. Двамата провели съвсем наскоро сериозен разговор, в който Део декларирал на Мариана, че повече от всичко иска да стане баща и ако тя пък не желае да създава семейство с него, пътищата им трябва да се разделят.

За щастие на тв водещия, Мариана казала „да" на плановете му.

„Много съм щастлив, от години мечтата ми е най-сетне и аз да имам бебе, всички мои връстници отгледаха по две-три деца, а аз нямам и едно, все пак съм на възраст вече, скоро може и да не съм способен", споделил притесненията си пред свои приятели певецът.