След като Джони Деп и Ванеса Паради обявиха официално раздялата си, въпросът, който вълнува медиите отвъд Океана е как двамата ще разделят имуществото, което натрупаха по време на 14-годишната си връзка.

Звездната двойка, доскоро смятана за една от най-стабилните в Холивуд, притежава цяло състояние, което според запознати възлиза на 300 млн. долара. Деп и Паради, които така и не пожелаха да надянат брачни халки, са собственици и на няколко имения, пише bliasak.bg. Във Франция те имат къща в Мьодон, имение в покрайнините на Париж и вила в селцето План-дьо-ла-Тур, на 20 км от Сен Тропе.

Двамата разполагат също така с няколко къщи в Лос Анджелис, с имения на Хаваите, във Великобритания и във Венеция. Това в Италия например се оценява на близо 10 милиона евро. Към дългия списък се прибавя и остров на Бахамите и голяма яхта, дълга близо 50 метра.

Остава да видим дали "приятелската" раздяла, както я определи агентът на актьора, ще бъде такава и от финансова гледна точка. Макар да не са женени, Деп и Паради имат две деца и раздялата изглежда няма да е никак лесна, смятат запознати.