Фолк певицата Деси Слава тотално се е освинила, стана ясно от последната й тв изява.

Блондинката едва не разпори черната си рокля, която й попречи да се настани в нормална поза.

„Не мога да седна, роклята ми ме стяга. Със стилиста май трябваше да пробваме сядането", изпуфтя през смях изпълнителката, но овладя положението и даде интервюто си полулегнала.

Инцидентът се случи по време на гостуването на Деси Слава и колежката й Галена в „Шоуто на Слави", за да представят дуетната си песен „В твоите очи".

След като се запозна с проблема на гостенката си, водещият Трифонов тутакси отстъпи кожения си въртящ стол, а Деси приседна в странна поза. В този момент излезе и наяве грозната гледка - паласките и коремът на русата амбиция.



„Така е напълняла, няма ли за нея хранителен режим, фитнес?", отсъдиха на секундата зрители, потресени от занемарената певица.

За никого не е тайна, че фолк дивата от Раднево не е от най-яростните привърженици на спорта. От години гласовитата дама бори килограмите си, но каквито и диети да подхване, те завършват катастрофално.

„Откакто я помним, все минава на хранителни режими, но ги кара няколко дни или седмица-две, после се отказва и пак започва да си похапва стабилно", коментират хора от обкръжението й.

Покрай конфузната случка в „Шоуто на Слави" Деси Слава иззе вниманието, макар и с дефекта си, пред другата гостенка. Затова се появиха и мнения, че блондито целенасочено е извъртяла ситуацията в нейна полза, за да засенчи дуетната си половинка Галена. Нищо, че с това рискува да бъде осмяна.