Броени дни след като отново подписа договор с най-голямата музикална компания "Пайнер", с която навремето стартира успешната си музикална кариера, Десислава представи новата си поп песен.

Това е дуета с известния от 90-те години рапър Nana. Изпълнителят на "Let it rain", "Remember The Time" и "Lonely" поканил Деси и 3 години по-късно песента "Cotton Candy" е факт.

"Още при първата ми среща с Деси преди няколко години бях сигурен в реализацията на съвместен проект, който ще взриви не само българските, но и световни класации. Тя има изключителен глас. Още преди работата върху парчето и видеото към "Cotton Candy" усещах, че с Деси сме от една и съща кръвна група. И двамата сме професионалисти и обичаме да изпипваме всичко в детайли" - заяви Nana.

"Бях горда когато Нана избра мен, за да направи дуетно парче. Преди години съм си пяла "I’m lonely, lonely, lonely" и сега ми е много приятно да работя с човек, когото харесвам и уважавам като изпълнител" - сподели Десислава.

Музиката и текстът към парчето са дело на Nana и германския му колега Pappa Bear, познат с хита си "Cherish". Върху финалния вариант на песента "Cotton Candy" музикантите са работили в три страни - Холандия, България и Германия. Режисьор е Николай Скерлев. Във видеото участват момичетата от балет FAME, пише signal.bg.