След един срок в Американското училище в Солун синът на фолкзвездата Десислава – Майки, продължава обучението си на родна земя.

„Той се върна, защото неговите приятели от Пловдив много му липсваха и сега си е там. Имаше възможност да учи в Първа частна езикова гимназия с София, но не пожела”, сподели пред сп. Love Style гласовитото миньонче.

Тя призна, че е записала сина си към чуждото школо, за да му даде трамплин към всеки престижен университет в света. Оказало се, че Майки не е нито от най-любознателните, нито от най-амбициозните деца. Математиката му върви, но с българския е зле.

Тежкото детство на изпълнителката на „Две сърца” я превърнало в крайно либерален родител.

„Винаги съм запозната къде и при кого отива. Разбира се, няма да го пусна след 22 ч да ходи сам по улиците. Не говоря за анархия, но обичам детето ми да е щастливо и да прави това, което му харесва. Либерална съм към него, защото като малка трябваше да се грижа за сестрите си. Нямах нещата, които другите ми съученици имаха. За това сега искам той да прави това, което му е приятно, разбира се, в рамките на допустимото”, обяснява Деси.