Най-обичаната звезда в южната ни съседка Деспина Ванди, която подготвя уникален концерт на 29 септември в НДК, най-сетне разкри каква е причината да пази децата си от медийния интерес.

Гръцката дива, която ежедневно публикува фотоси и видео в социалните мрежи с безупречната си визия или от голямата сцена, рядко споделя снимки с децата си. Наскоро обаче съпругата на футболната звезда Демис Николаидис добави фотос, на който помага на дъщеря си Мелина с уроците, което моментално предизвика интерес от страна на светските журналисти.

Относно позицията си на популярна певица и майка на две деца Ванди коментира: „Самата аз никога не съм смятала, че трябва да споделям в социалните медии подробности от живота на децата ми, като например оценките им. Мисля, че резултатите на всяко дете са барометър за неговите лични усилия и стремеж за успех“.



Като майка на Йоргос и Мелина Николаидис, Ванди е отдадена и всеотдайна и не спира да се старае да направи детството на сина и дъщеря си щастливо. „Като всеки родител, аз искам най-доброто за децата ми. Разбира се, понякога се налага да съм строга и да проверявам дали са написали домашните си и дали са научили уроците си, или не. " – споделя певицата.


на който звездата ще покаже безупречната си фигура, ще е на 29 септември в зала 1 на НДК. Начало 20:00 часа.