Чешитът, на чиито текстове може да завиди всеки екоактивист – Деян Неделчев, ще извиси фалцет в „Къртицата” по TV7.

Приключенското риалити тръгва от 25 март и ще събере под един покрив звезди и редови граждани в битка за четвърт милион лева.

От няколко дни Икебаната пуска фейсбук тийзъри за предстоящо участие “в най-новото и най-гледаното шоу в света, обаче в България”, без да назовава името му. Вестта, че ще приспива Николета Лозанова, Азис и Деян Донков със „Съчки събирам”, той съобщи вчера в предаването „Къща Кулагин” на lifestyle.bg.

Неделчев се навил за предизвикателството заради уважителното отношение и достойния хонорар, който продуцентите от „Междинна станция” му предложили.

По непотвърдена информация цифрата, срещу която бившият естрададжия е спазарил феноменалните си танцови умения, надхвърля 20 000 лв.

Деян, който въпреки статуса си на YouTube-сензация, запази постоянния си адрес в Испания заради изплащането на социални помощи, се похвали с нова визия.

„Махнах къдриците си, а с къса коса хем изглеждам подмладен, хем хората не ме разпознават по улиците. Преди все подвикваха я „Икебана!”, я „Виж, дъртака!”, а сега се радвам на спокойствие.”, разказа актуалната дуетна половинка на Гъмзата.

След финала на „Къртицата” той е решен да се върне в страната на коридата и да си потърси работа:

„Няма да вися само на социалните изкарах вече шофьорска книжка и тръгвам по интервюта”.

Момчето, записало химна на детското шоу „Като лъвовете”, развенча слуховете за вражда с брат му Бойко:

„Десет години не си говорехме, но ледовете взеха да се пропукват. Не е вярно, че той се е дръпнал от мен, защото ме смята за психичноболен. Просто не иска да се отъждествява с мен, аз съм по-широко скроен и различен характер”.