Дичо се върна към любимото си хоби – готварството, и хвана черпака.

Певецът вече мина на отпускарски режим и посреща приятели в хотел-ресторанта си на морето.

Заедно с половинката си Карина двамата ще са ангажирани цяло лято в Синеморец.

Някогашният вокал на D-2 и сегашен фронтмен на група V.O.XX сам забърква манджите в кръчмата „Синьо лято”. Близки до звездата издават, че музикантът е много добър в приготвянето на рибена чорба.

Обожавам да изненадвам приятелите си и с торти, и с основни ястия. Но си признавам, че супите ми са слабост, разказа пред „Монитор” изпълнителят.

Дичо не се уморява да прекарва по няколко часа зад печката.

„Мога да забъркам наведнъж по три, четири манджи без проблем”, смее се Дичо. Миналото лято даже приготвял супи, докато си правел иглотерапия.

„Помага ми да лекувам всякакви болежки и да се чувствам емоционално свободен. А това е важно за работата ми”, разясни певецът. В момента Дичо подготвя две нови парчета с Васил Чергов от „Гласът на България”.

Двамата записаха преди броени дни Emotion of Love.

„Идеята дойде спонтанно. За първи път работя върху дископарче с етномотиви. Предстоят ни още два проекта, но ще ги запазя в тайна”, каза музикантът. Музиката на Emotion of Love е дело на Васил Чергов, текстът е на Гаро и Дичо, а аранжиментът – на Чергов, Милко Михайлов и Дичо.