Тази седмица гост в предаването „Извън играта“ по БНТ HD ще бъде вокалистът на група „D2“ – Деян Каменов, по-известен като Дидо от „D2“.

Фронтменът на бандата, която подгря „Бон Джоуви“ и „Аеросмит“ на концертите им в София, скоро изненада нежната половина от фенклуба си и мина под венчилото.

Как един от най-желаните ергени от музикалната сцена „скъса“ с ергенския живот? – зрителите ще научат тази събота (3-ти декември) от 22:00 часа.

Пред водещата Люба Пашова Дидо ще разкрие любопитни подробности от личния си живот. Той ще сподели своето усещане как се разбира, че си срещнал голямата любов, ще разкаже как се е запознал с Юлия Кулиш, или Джули - както певецът галено нарича половинката си, както и за романтичната им „тайната“ сватба на плажа.

От семейство на няколко поколения инженери, Дидо следва смело музикалните си амбиции, въпреки че като малък математиката му се е отдавала. Успешната му кариера на вокалист не е прецедент във фамилията, в която има и други представители с музикални заложби, сред които и по-малката му сестра Яна.

Очарователния и талантлив певец, чиято звезда изгря на сцената на телевизионно риалити предаване преди години, днес е водещ на единствения по рода си в българския ефир музикален рок конкурс - „Голямото рок междучасие“. Сценична партньорка във формата на „D2“ и БНТ, в който мерят сили начинаещи рок групи, е колежката му Миленита.

Какви са впечатленията на Дидо от младите таланти и подробности от „кухнята“ на шоуто, което възражда рок културата – зрителите ще научат в събота вечер по БНТ HD.