Диляна Попова е решила вече да не се обвързва сериозно.

Причината за това са жълтите клюки, които се сипят по неин адрес.

След като светските хроникьори разкриха забранената й любов с Асен Блатечки, връзката й с актьора се разпадна. Наложи се даже двамата да пуснат официален коментар, че не са гаджета.

„Категорично заявяваме, че „тайната връзка” между нас е абсолютна измислица, заедно с всичко, което съпътства като информация тази „новина”.

Отношенията между нас са единствено и само приятелски и строго професионални”, настояха тогава Диляна и Асен.

След това изявление двамата предпочетоха да прекратят отношенията си и всеки да поеме по своя път. И ако Блатечки има куп работа в театрални постановки и ангажименти в нови телевизионни продукции, то Диляна намери утеха в създаването на нови модели бански за модната й марка.

Красавицата все по-често се опирала на съветите на приятелките си Яна Грудева и Маринела как да преодолее раздялата, пише Story.

Част от препоръките били да се среща с нови хора и да се отдаде на работата си. Така се родила идеята за колекцията бански костюми. Модната линия има и своето послание, което категорично насочва към състоянието на Диляна сега - The free spirit of young generation”(от англ. - свободният дух на младото поколение).