С майка супер модел и баща секс символ е съвсем в реда на нещата дори докторите да ахнат при вида на новородения наследник на Диляна Попова и Асен Блатечки.

В неделя сутринта красивата манекенка даде живот на юнака Борил, който е изненадал всички със завидните си размери, научи „Всеки ден".

До края на бременността си Диляна остана фина и крехка и не наддаде особено много. Дори в деветия месец в гръб Попова не даваше вид, че всеки момент ще роди. Момченцето обаче се появи на бял свят със своите 3700 грама и 54 см, здраво и хубаво, за радост на всички. Секциото е минало съвсем нормално, а лекарският екип не спрял да ахка колко красиво е бебето, издадоха близки на звездната двойка.

„Одрал е кожата на Асен", е категоричното мнение на всички, които вече са видели снимка на момченцето. Борил се е родил с много коса и голям черен перчем, разказаха приятели на актьорите. Приликата с таткото била уникална.



Самият Блатечки бил на върха на щастието си. Той пръв поел детето след операцията й не сдържал сълзите си. След като се уверил, че майката се чувства повече от добре, както всеки горд баща, веднага събрал приятели за почерпка. На нея той показвал снимката на Борил и не спирал да повтаря колко е благодарен за този дар.

Диляна и Асен до последно обзавеждаха новото си жилище, в което само след няколко дни ще се нанесат, но трима. Детската стая е напълно готова, а докато манекенката е в болницата, Блатечки ще купи последните необходими неща за новороденото бебе. Актьорът веднага е съобщил на голямата си дъщеря Катя, както и на майка й, радостната вест.