Жена е най-новата тръпка на Диляна Попова, научи Всеки ден от близки на изгората на моделката. Момичето се казва Таня и е балерина, но се препитава с танци в популярен столичен бар.

Двете със звездата Стъклен дом се познавали отдавна, но едва преди месец отношенията им станали особено близки. Горещата брюнетката взела акъла на моделката след секс оргия на купон в техен общ познат.

Момичетата се напили и надрусали мошно на парти в дома на приятеля им - известен рапър. После като на шега решили да се позабавляват със стриптийз изпълнения и стигнали до интимни закачки с целувки и палави опипвания. По думите на Таня пред нейни близки на Диляна много й харесали женските ласки и в последвалата оргия с няколко мацки и мъже Попова налитала само на горещата си дружка, пише slava.bg.

Танцьорката пък отдавна била открила предимствата на секса със собствения си пол и била доволна, че има възможност да гали идеалното тяло на една от най-красивите българки. След купона обаче нещата излезли извън контрол. Диляна започнала през ден да звъни на Таня и да я кани да излизат заедно. В началото това се сторило съвсем нормално женско приятелство на момичето, което макар и да си падало по нежни тела, съвсем не искало лесбийска връзка. Точно такива се оказали  обаче щенията на Диляна. Бившата на Дичо толкова се запалила от секса с Таня, че дори заявила, че не иска повече да поглежда мъже.

Танцьорката в момента се чуди как да отбие атаките на влюбената в нея моделка, но и не искала да я наранява.

Звездата от Стъклен дом преживя доста разочарования в любовта и вероятно това е и основната  причина да отбягва мъжете. Тя беше луда по Дичо, за когото дори смяташе да се омъжи точно когато  той неочаквано я заряза след дългогодишна връзка. После, ако се вярва на думите й, без да знае, че е наркобос, се забърка с Христофорос Аманатидис - Таки, който също с лекота й би шута. Последната й тръпка пък бе женен мъж - Асен Блатечки. Колегата й в "Стъклен дом" разби жестоко сърцето й, избирайки съпругата си пред Диляна. Разочарована от мъжете, явно моделката е решила да пробва женската любов, но за момента и там не жъне особени успехи.