Динко Динев, който скоро стана дядо на първородния си внук, е поискал да се направи кръвен тест на бебето Митко, за да се установи дали наистина е от сина му Димитър.

Емануела роди на 11 януари, а от тогава насам дядото на рожбата не спира да получава честитки, които обаче отказвал. И така докато накрая спрял да вдига телефона си.

Запознати разказват, че Динко споделил, че иска да се направи тест на бебока за бащинство. Синът му забременил изпълнителката им при среща за една нощ, а няколко седмици по-късно Емануела се обадила на Димитър, за да му каже, че чака дете от него. Паникьосаният младок криел от баща си с месеци и се наложило бизнесменът да научи по най-бруталния начин – от медиите, пише столичен ежедневник, цитира ''Пик''.

*Димитър, Емануела

Митко и Емануела се разделяли на няколко пъти, но в крайна сметка тя е решила да запази бебето. Дори и сега не били в добри отношения.

Служителка на Динко Динев разкрива, че олигархът няма как да възприеме насериозно певицата, тъй като години наред я срещал като нечия компаньонка в Свети Влас. Така че основанията му да се съмнява не били безпочвени.

*Емануела с бебето, Динко Динев