Близо 2 месеца преди Емануела да дари Димитър Динев с първородния му наследник, двамата са пред раздяла.

Поне това твърдят източници от фолк средите, близки до бременната певица.

„Дочух, че са скарани. Не знам точната причина, но май се оказало, че и Димитър бил мамино синче като Никола. Не защитавал Емилия (б.а. – това е истинското име на певицата) пред родителите си, а това е много обидно за жената, която носи детето си“, разказва близка колежка на фолк звездата, пише hotarena.net.

Всъщност сигнали за края на любовта им дава и самата Емануела от няколко дни насам. Във Фейсбук страницата си, която фурията лично сама стопанисва, е пълно с тъжни постове за раздяла, за отношенията между мъжете и жените, за измяната и т.н.



„Ей значи, всички жени били материалистки. Абе, момчета "златни" - такива заслужавате! Защото свестните, не може да си ги позволите, нали време, пък тая и оная ще ви пусне още довечера. Защото, когато имате момиче до вас, което иска да бъде с вас заради вас, вие гледате настрани фръцлата. Еми плащайте тогава…“, пише Емануела.

Само припомняме, че тя често е обвинявана за материалистка и според запознати, именно затова Диневи се страхуват от брак с нея.

„Всеки си има някой, при когото тайно винаги иска да се върне“, „Самотата не е липса на компания. Самотата е липса на правилния за теб човек“, „Ако днес са ви зарязали, не тъжете! Може просто Господ да е отговорил на молитвата ви: „Спаси ме, Господи, от всяко зло“, гласят част от останалите многозначителни постове в страницата на Емануела.

Дали това е чисто съвпадение, силно се съмняваме. Дали са сигнали за края на връзката на певицата с Димитър Динев, сами преценете.