Динко Динев е платил на сина си Димитър, за да зареже фолк певицата Емануела!

Младият олигарх е получил крупна сума, за да се откаже от любовта си към изпълнителката на „Тръпката", твърдят близки на младока, пише ''Всеки ден''.

„Динко не можа да приеме Емануела. Тя му беше като трън в очите и не се успокои, докато не я извади от живота на синчето си. Беше готов на всичко и успя!", коментираха пред вестника запознати с любовната история между фолкаджийката и богаташкото синче.

Най-изненадващо Емануела сама призна за краха в отношенията й с Димитър Динев. Певицата написа в профила си в социалната мрежа, че от две седмици е разделена с бащата на малкия си син Митко и че причината за прекратяването на отношенията им не е трети човек, поне не й от нейна страна.

„От доста дълго време медиите ту ни събират с Димитър, ту ни разделят. Сривът в отношенията между мен и Димитър Динев започна месец след като родих нашия прекрасен син. Оттогава досега аз се разкъсвах от пътувания между София и Свети Влас с едничката идея да бъда близо до човека, когото обичах и който е баща на детето ми. Всичкото това старание от моя страна се оказа напразно. Той не пожела да даде шанс на отношенията ни, дори и заради детето ни", написа брюнетката във фейсбук в нощта срещу събота.

Според източници на „Всеки ден" още след като Митко се е залюбил с Емилия, както е истинското име на изпълнителката, той е бил лишен от финансовите инжекции на богатия си родител. Почти всички дебитни и кредитни карти на Динев-младши са били спрени и той е бил оставен на произвола на съдбата. Липсата на финансови средства е една от причините младата майка да се върне само 2-3 месеца след като роди най-малкия наследник на фамилията Диневи на фолк сцената.

„Имаше период, в който Емануела издържаше Димитър, а не той нея. Старият Динев беше спрял кранчето на синчето си и той се изхранваше от парите от нейните участия. Митко беше заплашен, че ще бъде лишен от наследство, ако не зареже Емануела", потвърждават информацията и приятелки на брюнетката.

33-годишната певица до последно се борела с олигарсите от Свети Влас, но парите и волята на Динко надделяла.

Фолк певицата роди Димитър-младши през януари, но само 10 месеца по-късно вече е сама, с бебе на ръце и с още едно дете от предишния си мъж. В социалната мрежа младата майка репликира някои от своите фенове. „Детето не е само мое, да беше мислил, преди да го иска. Не е правилно, когато имаш пари, да правиш наляво и надясно деца и да ги зарязваш, но аз няма да им лижа подметките", написа гневната Емануела.

Само преди няколко месеца Димитър проговори и заяви, че е влюбен в Емануела, обича я и никой няма да ги раздели. „И двамата сме деца на разведени родители и сме страдали, затова ще направим всичко възможно Митко-младши да не последва нашата съдба", каза милионерският наследник преди няколко месеца, но не успя да удържи на думата и да запази семейството си.