Като комик пробва да се изявява на сцената на "Като две капки вода" ямболията Динко Вълев, прочул се като Ловеца на мигранти. Мъжагата се включи в шоуто по специална покана на продуцентите, която той обмислял внимателно няколко дни. Въпреки обещанията, че ще зачезне от светлината на прожекторите, Ловеца на хора се появи с гръм и трясък по телевизора рамо до рамо с големите ни комици и водещи на „Капките“ - Зуека и Рачков.

Бившият брадър се похвали, че скеча, с който се изяви в предаването, бил подготвен от сценаристите специално за него. Той обаче разочарова със семпла мисъл, липса на хумор и изтърканите свински опашки, с които Вълев цъфна на сцената. Всъщност Фънки, който се включи в смешката, бе доста по-забавен от ловеца на мигранти. Сцената явно не е неговото нещо, коментират зрители. Вълев заплува в свои води, едва когато чу фолкхита "Шушана" и започна да танцува сред публиката.

Ловеца на мигранти не крие, че обича да е в центъра на вниманието. Миналия уикенд той се окичи с поредна купа, като спечели първо място на традиционното АТВ състезание. Вълев се изявява редовно по екстремните надпревари и е много разочарован, ако се случи да изпадне до втора или трета позиция. В „Капките“ обещава грандиозно шоу, за което щял да му помогне и близкият му приятел Коцето.