Луната е в знак Телец. Избягвайте да напрягате гласовите връзки и пазете гърлото от простуда. Уязвими са ушите, челюстите, особено долната, гърлото, врата, щитовидната жлеза. Без причина може да ви се схване врата или да започне да боли гърлото. Избягвайте посещението при зъболекар.

От 06:06 до 14:42ч да не се предприема нищо ново и важно, тъй като Луната е „без курс”. След това преминава в знак Близнаци. Уязвими стават ръцете, раменете, плещите, дихателната и нервната системи.

13-и лунен ден до 16:01ч. Добре се усвоява нова информация, четете книги, позволяващи по-добре да разберете себе си и света. Могат да се появят стари проблеми. Отнесете се към тях спокойно, без да нервничите. С решаването на проблема, вие ще придобиете нови сили за нов живот. Денят ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.

Здраве - Магически ден. В него се извършват процеси по подмладяване на организма. Употребявайте полезни средства, сега се усвояват великолепно. Енергията, кръвта, полезните вещества добре циркулират в организма. Уязвими са стомаха и панкреаса. Не е добре да гладувате и да постите.

14-и лунен ден от 16:01 до 16:52ч на следващия ден. Най-мощният ден на месеца. Ден на силните и решителни действия. От една страна денят е сложен, но много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. И ако се замислите, ще видите, че нямате основание да ги изпитвате. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват. В този лунен ден уязвими са очите. Добър ден за гладуване.

Подстрижка – Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

Сънища – В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.