Само година, след като пуснаха на пазара "Пътят към твоето сърце", Катя и Здравко от "Ритон" ще зарадват своите почитатели с нов албум. Той ще носи името на последния грандиозен спектакъл, който музикалното семейство показа на 6 април в препълнената Зала 1 на НДК - "Ритон в ритъма латино".

За новия си албум Катя и Здравко са подготвили за своите многобройни почитатели златните си хитове "Замълчи", "Спор", "Прегърни ме", "Обичай ближния", "Някога, но не сега", "Лятото", "Никъдето ми видят очите", "Живот като на кино" и други в латино аранжимент. Освен това дуетът ще подари на феновете си, почитатели на караокето, инструменталните версии на изброените песни. Планът на "Ритон" е най-късно в края на годината албумът им да бъде пуснат в продажба.

Това е поредният сюрприз на "Ритон" към вярната им публика. Тази пролет дуетът отпечата в бутиков тираж "Пътят към твоето сърце" върху винилова плоча в червено - каквато до този момент не е произвеждана за нито един български изпълнител или група. Идеята на креативните изпълнители е да пуснат и "Ритон в ритъма латино" на плоча, но този път в жълто.

Паралелно с подготовката на "Ритон в ритъма латино" неуморните певци издирват текстове и музики за нови хитове за следващия албум, с който ще ознаменуват 40 година на сцената. "Ритон" ще чества юбилея си идната година с концерт, които се очаква да надмине по пищност тазгодишния.

Междувременно Катя и Здравко се готвят и за предстоящия си латино-рецитал на финала на конкурса "Бургас и морето". На 30 юли обичаният дует ще журира финалистите, а преди да бъде обявени резултатите ще зарадва морската си публика, като на сцената заедно с тях ще се качи бендът им и беквокалистките, които участваха и на концерта на 6 април.