Кукловодът Станимир Гъмов е този, който ще се докопа до титлата „Любима звезда на България”.

Роденият в Стара Загора актьор е протеже на Нова телевизия и затова за ефирната медия е изключително важно той да спечели звездния формат, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Подозрителен ход на продуцентите на Големия брат. От тази седмица увеличиха още повече съмненията, че Гъмчето на Прeслава се е запътило към първото място със силни протекции „от горе”.

До понеделник зрителите трябваше да гласуват дали Кичка Бодурова, Люси, Кристина или Светлана Василева да бъдат спасени за финала. Най-малко гласове събра плеймейтката и тя напусна Къщата на 8-мо място. Почти седмица преди това Кичка приемаше есемеси в своя полза на телефон 17 701. Какво обаче се случи в понеделник? Неизвестно по каква причина или по-скоро можем да предположим, че е свързана с пробутването на Гъмов до финала, продуцентите чучнаха комика на номера на Кичка. Получи се така, че много хора, знаейки, че зад 17 701 е Бодурова, са изпратили есемеси за нея, но всъщност са гласували за актьора.

Важно е да споменем и следното. Само преди седмица между Гъмов и Кичка избухна един от най-жестоките скандали в шоуто, в който актьорът я нарече „овча кожа” и „болен червей”. След просташкия изблик на нерви от страна на актьора, най-вероятно продуцентите са се усетили, че това ще му изиграе лоша шега по пътя към финала и са решили да направят врътката с номерата за гласуване.



Заради гнусните обиди на Гъмов към Кичка, най-верните й почитатели са се активизирали и масово гласуват за нея, твърдят източници от фен-средите. Но реално се случва точно обратното – те гласуват най-мразeния от нея съквартирант да спечели Брадъра.



„Пуснах есемес за Кичка по инерция на стария номер. Чак по-късно разбрах, че всъщност съм дал вот за Гъмов, а за Бодурова е трябвало да гласувам на 17 704. Вероятно доста хора да се объркали по същия начин. Размяната със сигурност не е случайна, тъй като актьорът е най-големият враг на Кичка”, коментират из интернет-форумите гневни фенове на предаването.

За последната година Станимир Гъмов участва в трети формат, излъчван в ефира на Нова телевизия. Първо се изяви като имитатор в „Като две капки вода”, а след това и като водещ на „И аз го мога”. „Капките” тази пролет също бяха спечелени от Ненчо Балабанов, който е едно от лицата на канала чрез „Господари на ефира”.

Според източници на „Уикенд”, ако гласуването е реално, най-големи шансове за победа има Ернестина Шинова. Плътно зад нея се нареждат дует „Ритон” и Джино. „Дано от Нова не направят някаква манипулация в типичния си стил - ще бъде много грозно”, коментират зрители.

Припомняме, че на финала в петък ще бъдат Кичка Бодурова, Гъмов, Джино, Ернестина и дует Ритон. Компания ще им прави Преслава, която обаче няма право да спечели формата. Последните изгонени бяха Кристина Димитрова и Люси. Малко преди това Кичка Бодурова и Люси се скараха за побутване с крак, за което режисьорът твърди, че певицата му давала знаци. Така и не стана ясно дали това е поредната интрига на пълничкия мъж или е истина.

Междувременно Кичка и Здравко от Ритон си изясниха отношенията. Те съжалиха, че са се карали, според тях са се изложили много, но нямало как да върнат миналото. Люси пък намери сили да си стисне ръката със Здравко. Режисьорът поиска Джино да спечели шоуто. Кристина Димитрова пък ще стиска палци на Гъмов и Джино, стана ясно след напускането й.

Според вас кой трябва да спечели Вип Брадър? Гласувайте в нашата анкета или споделете мнението си в коментарите.