На 21 септември певицата бе гост на "Мега Будилникъ" парти, където зарадва всички гости с много хитове, и незабравими мигове с най-обичаните си песни.

Още на следващия ден, 22 септември, Джена гостува и в Единбург, където пък бе специален гост на Есенния събор на българите в Шотландия. И двата концерта преминаха с голям успех, а желаещите да видят певицата и да чуят на живо нейните песни бяха изключително многобройни.

Звездата на музикална компания "Пайнер" е гостувала много пъти в Лондон, но в шотландската столица Единбург това бе нейно първо участие.

"Имаше страшно много студенти и интересното е, че искаха да чуят както моите популярни хитове, така и много народна музика", споделя тя.

Организаторите на събитието в Единбург са категорични, че след успешния концерт на Джена, и занапред ще продължат традицията да канят изпълнители на "Пайнер".

В столицата на Шотландия, звездата и екипът й успяха да се разходят и да разгледат най-интересните туристически дестинации на града.

Те посетиха Единбургския замък, Музея, както и известния площад, на който навремето са изгаряли нарочените за  "вещици" жени.