Докато в обществото не спира да гради имидж на отчаяна съпруга, чиято рожба е жертва на бащин тормоз, чалга звездата Емануела тайно си вее байрака по чужди мъже, научи „Всеки ден".

Развратната певица успяла да завърти главата на милионерския наследник Джино Бианкалана и той вече дори е минал през спалнята й, разказват отлично осведомени източници.

Похотливата изпълнителка и нашенският емигрант се запознали преди месец покрай съвместното си участие в „Черешката на тортата". Около отрупаните с храна маси в предаването двамата не скриха взаимната си симпатия, макар за пред хората да се направиха, че всичко е само шега. Още след първата им среща зеленооката певица споделила с приятелки, че е замаяна от чара и галантността на Бианкалана. От своя страна пък той също бе прикован от физическите дадености на Емануела и изяви готовност дори да гледа децата й. Всички решиха, че думите им са приятелски закачки. Но сгрешиха.

Когато камерите на предаването угаснали, двамата стигнали доста по-далече в задявките, особено след като победителят от „ВИП Брадър" огледал спалнята на певицата отблизо и усетил мекотата на матрака й. Не само интимна близост обаче породило запознанството им, а и наченки на връзка, която със сигурност ще продължи и доста сред като настоящият сезон на „Черешката на тортата" остане в историята. Ако не е любовна, ще е свързана с бизнес.



Преди няколко дни Емануела отлетя за Америка, където за първи път ще изнася свои концерти пред емигрантската общност там. Брюнетката се възползвала от аферата си с Бианкалана, за да си уреди звезден статут в страната на неограничените възможности. На драго сърце Джино й помогнал, уреждайки й безплатно лимузина, която да я посрещне на летището в Ню Йорк, както и предоставяйки й адресите на свои приятели, в чиито домове изпълнителката може да спи напълно безплатно. Със същите екстри преди години Джино спечели сърцето и на бившата си годеница Джена, която немила-недрага изнасяше концерти по пицарии и кръчми в САЩ.

„Джино е добро момче, раздава се за жените до себе си, но все попада на използвачки. Дано не хлътне по Емануела, защото тя е доказана разтурикъща и неверница", споделят от обкръжението на Бианкалана.

След като клюката за интимната авантюра плъзна, самата Емануела побърза да я опровергае: „Ние с него сме само приятелчета".

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук