Брадърът Джино тотално се изложи с колата която кара. Оказа се, че Мерцедесът му е най-обикновена S класа с газова уредба.

Според запознати брабуса на Джино е най-обикновен мерцедес. Пишман милионерът е сложил табела брабус, за да се прави на голямата работа и да привлича внимание. Истина е, че има и газова уредба, за да може горивото да му излиза евтино. Близки до риалити звездата го спуквали от бъзик. Дори столичните бръмчалки вече не го взимали на сериозно.

Ексклузивно от свои източници HotArena научи, че Джино е скъсал здраво джоба и живее ден за ден. Баща му не му праща пари и съвсем скоро той ще се завърне в Щатите.

Джино бе разконспириран като менте милионер още при влизането си във „ВИП Брадър”, когато на ръката си носеше часовник реплика на „Аудемар Пиге”. От този модел часовници са произведени само 8 броя и всеки от тях струва по 1 милион долара — такава е стойността на диамантите около корпуса. Джино обаче си купил китайско менте с цирконий вместо с камъни, за което платил „солидните” 2000 долара.