В един от най-хубавите дни на януари, когато празнуваме Богоявление, именик бе Джордан.

Съвсем неслучайно изпълнителят избра датата и за премиерата на своя първи проект, създаден като част от музикална компания “Пайнер”. Сингълът носи заглавие “На колене” и вече е факт в официалния канал на “Планета” ТВ в Youtube – Planeta Official.

Джордан разкрива, че доста време е работил по тази песен, защото е искал след категоричния успех на “Всичко с теб” да представи на аудиторията нещо, също толкова хитово и заслужаващо нейното внимание. Песента е по музика и аранжимент на Николай Пашев, а текстът е създаден от Анастасия Мавродиева.

Впечатление отново прави и видеоклипът, в който може да се насладите на горещи сцени, оригинален творчески почерк и визуални решения. Режисьор на лентата на Йордан Петков, а с много идеи в реализацията му се включват Джордан и моделът Моника Валериева. Красавицата, която бе част от “Всичко с теб”, участва и в новия проект на певеца, като този път разкрива преди всичко артистичния си талант.

Още една красива дама допълва кадрите и приковава погледите на зрителите – моделът Звезделина Иванова. С вокали в “На колене” се включва племеницата на Джордан – Кети, която и друг път е била част от негови проекти. Самият изпълнител демонстрира перфектна форма и визия, като по стайлинга си той работи със стилиста Стоян Апостолов, Никола Иванов – грим и Емилио Стефано – коса.

”На колене” е първият видеоклип в ефира на “Планета” ТВ за 2016-та година, а Джордан вярва, че ще постави едно добро начало на новата музикална година с този проект. Изпълнителят си поставя високи цели в следващите 365 дни и обещава много хитове и интересни проекти, с които да зарадва своите почитатели.

Снимки: Planeta.tv